2023. május 15., hétfő

Legtöbben lenézik, sokan rosszul használják, pedig az asztrológia olyan mérőeszköz, amely kincset jelent a jó élethez.

 István barátom, nagyszerű metafizikai videókat készít, amelyekben bemutatja az asztrológia hasznát, nagyszerűségét. A jól használatát.

A tehetség mint pajzs - pozitívból negatív - YouTube

Magam ezt fűzném hozzá dióhéjban:

Sorselemzéssel foglalkozva, a minap elém került egy képlet, amelyben a Neptunusz teljesen pozitív , pozitív fényszöget alkot a Nappal, Merkurral, Szaturnusszal. A többi elem a képletben mind negatív fényszögekkel terhelt. A fent sorolt bolygók is kapnak negatív fényszögeket is, a Neptunuszon kívűl. Az illetőnek kivették az epéjét ezidáig (egyébre még nem derült fény), a Rákban álló Lilithje miatt családrombolási hajlamai vannak, amiről nem tud, mert nincs honnan tudjon, ha nem ismeri saját tudattalanját. Az epe problémái a Mars által jelzett , az erővel, a nyers energiával való kapcsolatát jelzik, Leszállója a Kosban van, aminek az uralkodója ugye, a Mars. Figyelemre méltó még a képletben a Plutó, amely teljesen negatív, és szemben áll a Kos leszállóval , fontos figyelmeztetés (lenne, ha tudna róla) . Ugyancsak fontos jelző a Szaturnusz , ami a Lilithel alkot negatív fényszöget. Rejtett neheztelés van a tudatalattiban az anyaságra (anyára, anyósra), családra, férjre. Az ilyen női személyek rejtetten is, nyíltan is támadják a férjüket, panaszkodnak rá és elválást, árulást érlelnek magukban. Titokban meg is teszik, ha találnak olyan férfiakat (akár családosokat is) akiket töketleníteni lehet, azok családjának a rombolása rejtetten kéjes örömöt okoz az illetőnek. Legalább a háta mögött árulhatja el a saját férjét. és a másik férfi családja is romba dőlhet. Dupla "siker" a sérelemérzeteinek a borogatására. Sok ilyen eset van,.Ráadásul önmagukat ártatlannak állítják be önmaguk előtt és valami külső Istenben bíznak, aki megszabadítja őket azoktól, akiket pont ő manipulál(na). A Tűzkarma (mint a Kos is ) hatalmi mániára késztet , a Rák karma pedig túlérzékenységre és rejtőzkődéses sértődékenységre, ami megint haragba , neheztelésbe torkoll. Hát így kerül az ember kés alá és veszti el a belső szerveit vagy az önemésztés miatt a szervezete rákos burjánzásba fog. Véletlenek nincsenek, minden a maga helyén egzaktul zajlik. Az isteni erők nem romlandóak, mindig pontosan dolgoznak. Tehát igaz, amit István állít, hogy a pozitív fényszögek nem mentenek meg a bajoktól, hanem csakis a negatívakról tudomást szerezve és azokon változtatva maradhat az ember egészséges és maradhat az elégedettség és harmónia állapotában. Köszi István a videót , nagyon hasznos előadásokat tartasz! További jó munkát, egészséget!

  

1 megjegyzés:

  1. Igen, az asztrológia egy nagy kincsesbánya, tulajdonképpen a megváltás - boldogulás legpontosabb és legfőbb eszköze )és tudománya!), amennyiben helyesen és jól használjuk. De ezen belül is, a karma-oldási lehetőségeket a legpontosabban megjelölő - kijelölő feladatokat kimutató házrendszerét, és a különféle személyes karma-jellegeket megjelölő, az utóbbi évszázadokban felfedezett karma-pontokat találom e kincsesbánya messze ragyogó ékköveinek. - Kozma Szilárd

    VálaszTörlés