2011. március 13., vasárnap

Még a neve is hibás: Védő-oltás

Nem értem, hogy nem fogják fel végre a nagy humanista szellemiségű orvosok végre, hogy a humanista szellemiség ellenkezik az egyetemes megváltás-szükség szellemével? Hogy a védőoltások az egyetemes megváltódás szellemiségével ellenkezik, mind mindenféle biztosítás? Hogy ezzel a megváltás-ellenes magatartással, több kárt okoznak, mind amennyi jót tesznek? Hiszen sok ezer év óta ki volt mondva: "Az Én utam, nem a te utad. - Mondja a Seregek Ura." A nagy Én útja nem a kényelem-keresés, az élvezethajszolás, és a sors-elleni biztosítások útja!

Úgyse lehet bebiztosítani senkit az idióta életfelfogásáből következő "rossz úton járásról". Mindenki "megjárja" oltással vagy anélkül.

"Pfizer és Sanofi védőoltások letiltva Japánban
Pfizer és Sanofi védőoltások letiltva Japánban
2011 március 08., kedd 18:21 Natúr Hírek BigPharm

A japán egészségügyi miniszter felfüggesztette két gyermekeknek szánt védőoltás használatát, miután négy kisgyermek pár perccel az oltás beadása után meghalt.
Mivel mindkét szer kapható Magyarországon is, nem ártana ha az anyukák megismernék a védőoltások nem várt mellékhatásait is.

Emlékeztetni szeretnénk, hogy tavaly Ausztráliában tiltották be az influenza oltást, miután kiderült, hogy láz, hányás és görcsök kísérik a beadását.

Korábban mi is írtunk arról, hogy csupán a H1N1 ellen adott védőoltás egymagában alkalmas volt arra, hogy 700%-al megnövelje a vetélések számát és ha ezt egybevetjük azzal, hogy a terhes nők felét sikerült annyira megijeszteni, hogy beoltassák magukat, akkor látható, hogy több ezer meg nem született gyermek írható hazánkban ennek az egy oltási kampánynak a számlájára.

Szinte már krimibe illő az a gondolat, hogy ez nem egyszerű figyelmetlenség a hatóságok részéről, hanem előre megtervezett gyilkossági kampány. Ha ezt én állítanám, most mindenki elkattintana innen és a józan eszében bízva soha vissza sem jönne a Natúr Hírek oldalaira. De hadd keserítsem el. Ez nem az én gondolatom, hanem a védőoltás üzletbe dollármilliókat invesztáló Bill Gates megoldása a túlnépesedés problémájára. Egy előadásában a következőt mondta:

"A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él ... várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni. " Ez 1 milliárd ember!

Aki megnézi az előadásról készült felvételt, láthatja, hogy nem elszólásról vagy tévedésről van szó. A Microsoft elnöke, aki nem utolsó sorban az egyik legnagyobb egészségügyi befektető, a védőoltásokban a népesedés megállítását látja.
Prevenar a Pfizertől és Act-HIB a Sanofitól

Egy baktérium által terjesztett agyhártya-gyulladás és tüdőgyulladás megelőzése érdekében adott oltásról van szó az első esetben, és egyetlen baktérium (Haemophilus influenzae) elleni oltásról a második esetben. Az elsőből négyet, a másodikból hármat kap meg a gyermek, jellemzően 2, 4, és 12 hónaposan.

Az elsőből 3,6 milliárd dollár (720 milliárd forint) bevétele volt 2010-ben a gyártójának a Bloomberg szerint. Egyetlen oltóanyagból, egyetlen év alatt. Nem kis üzlet ez.

Nem véletlen, hogy a gyártó cég szóvivője Victoria Davis azonnal nyilatkozott és azt állította, hogy “nincs ok-okozati összefüggés az oltások és a halálesetek közt, de a cég alaposan értékeli a jelentett eseteket, és szorosan együttműködik az egészségügyi hatóságokkal.”

Némi ismerettel rendelkezünk már az ilyen együttműködésekről. Lehet, hogy pár millió dollárt be kell dobozolni és eljuttatni azoknak a szakértőknek, akik majd kivizsgálják, hogy a halálesetek véletlenek voltak és lehet folytatni az oltást, mert az veszélytelen. Ezzel egy időben pár másik szakértő arról nyilatkozik minden médiában, hogy mennyire veszélyes az a baktérium, ami ellen be nem oltatni a gyermekünket felér egy bűncselekménnyel.

A szülők pedig ott állnak a gyermekorvos előtt és azt gondolják, hogy nincs más mód egy baktériummal való küzdelemben, mint a védőoltás. Talán még az orvos is ezt gondolja, amennyiben az agymosás rá is hat. Elfelejti, hogy létezik egészséges táplálkozás, hatékony immunrendszer, d-vitamin, stb...
Hogyan működik egy vakcina?

Mit gondol Ön? Bill Gates számításai az egy milliárd oltással eltüntetett emberről reálisak, túlzóak, vagy alul becsültek? Hogy segítsünk választ adni, összefoglaltuk, mik a védőoltásokkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő egészségügyi aggályok:

1. Degeneratív betegségeket okozva lassan, de biztosan 10-30 év alatt ölik meg az embereket. Ez az egyik legjobb tulajdonságuk, mert ki gondolná 30 év elteltével, hogy egy védőoltás késői mellékhatásától szenved.
2. Csökkenti a termékenységet és ezáltal a születési arányt. A cikk elején említett kutatási adat a H1N1 vakcina és a csecsemőhalandóság témájában fényesen igazolja, hogy ez a hatás létezik.
3. Növeli a halálozási arányt egy jövőbeni járvány alkalmával. Amennyiben valakinek az immunrendszerét lerontjuk, még ha átmenetileg is egy védőoltással, akkor simán megbetegszik egy újabb vírustól vagy rezisztens baktériumtól. Azt fel sem merjük tenni, hogy ez utóbbit akár szándékosan is el lehet ereszteni a védőoltás kampány végeztével. Ez már olyan krimihangulatot keltene. Minden esetre ez nem nekünk jutott eszünkbe, hanem egy kutató orvoscsoportnak és az eredmény megdöbbentő volt: több mint duplájára nőtt azok közt a H1N1 fertőzések aránya, akik kaptak szezonális influenza elleni oltást, mint azok közt, akik nem.

Ezeket logikusan összegezve úgy gondoljuk, nem is lehetetlen védőoltásokkal szabályozni a lakosság számát. Most kísérleti szakaszban van ez a dolog. Akiknek ez a céljuk, tesztelik az embereket több szempontból is.

Mire mit reagálnak? Mit kell nekik mondani vagy mutatni, hogy rohanjanak az oltásért? Mit kell és mikor beléjük oltani, hogy úgy betegedjenek meg, hogy ne lehessen összefüggésbe hozni az oltással? És mennyit hajlandók ezért fizetni?

Arra mi sem jöttünk még rá, hogy miért épp a csecsemők és a kismamák a fő célpont. De azt látjuk, hogy őket a legkönnyebb rábeszélni a védőoltásra. Mire egy baba hazaér a kórházból, életének negyedik, ötödik napján már túl esett két tucat védőoltáson."

5 megjegyzés:

 1. És milyen nehéz ellenük védekezni (mármint a védőoltások ellen). A nagy részük kötelező...

  VálaszTörlés
 2. Hát igen. Nálunk is, a körzeti rendelőnél, csak ketten vagyunk anyukák, akik nem adattuk be azokat az oltásokat, amik 4 hós kor után következnek. Írásba kellett adni.
  Normi, hogy ijesztgetnek, hogy aztán majd gond lesz az oviba, suliba... majd meglátjuk.
  Állítólag , már rendre ki lesznek szedve az oltások nagy része.(legalább ennyi)

  VálaszTörlés
 3. Mo-on perbe fognának gondatlan veszélyeztetés miatt. Nem fogadnak el semmilyen érvet az egészségügyi okon kívül, amit viszont igazolni kell...

  VálaszTörlés
 4. Ja. Hát igen.
  Az a jó, hogy az isten a lényeg és ha igyekszünk így venni, akkor a másik lehetőség is fennáll:semlegesíteni lehet , ha már beadták.

  Ez alatt azt értem, hogy úgy fogni fel, úgy állni hozzá, mintha valami nagy méregadalékot el kell nyelniés a szeretet el is tudja nyelni.
  Rékusom jól reagálta le, mintha semmi se történt volna, amikor az elsőket megkapta. Se láz, se nyűg nem volt , hála az Égnek.

  Tamás fiam , viszont, most nagykorába, amikor már nem lehet az én közvetlen aurám alatt, visszautasította a suliba az oltást, mert az első adagot nem volt képes helyesen lereagálni.Így, a következőt elkerülte. Sikerült neki.:)

  Linda

  VálaszTörlés
 5. gyermekgyógyász2011. június 3. 0:00

  Gyermekek elleni véteknek tartom én is a védőoltások halmazát, amit egy fejletlen immunrendszerre zúdítunk.15-20 korokozó információját juttatják a szervezetbe gyakran 15 hónapos korig. Próbálom védeni a gyermekeket amennyire lehet.
  A hitelesség kedvéért, ennek ellenére ki kell húzni a fenti cikkből, hogy életének ötödik napján már több tucat védőoltást kap az újszülött, mert addig csak a BCG oltás kerül beadásra. ( amit szintén jobb lenne elkerülni)

  VálaszTörlés