2011. március 25., péntek

Születés és nemzet

Továbbítom ezt a figyelemreméltó írást!

"
2011.03.24. 23:26 keltezéssel, Povisel család írta:



Kedves Barátaim!



Még kiskamasz koromban fogadalmat tettem magamban, miszerint ruházatommal, feliratokkal, jelvényekkel, vagy bármi mással nem hirdetek semmit.

Kokárdát gimnázium óta nem viseltem, mert nem tudtam túltenni magam rajta, hogy az emberek többsége számára csupán egy politikai jelkép.

Mégis, 15-e környékén, a "Free Geréb"-es - kár, hogy angol felirat... - kitűzővel együtt a kabátomra tettem őket, a szívem fölé.

Mert mind a kettő fontos számomra, és elválaszthatatlan egységben állnak: a hazám és a gyermekek születése.

Még mindig rabok vagyunk, és láncot hordunk.



Szomorú, hogy magukat nemzeti érzelműnek valló személyek nem hajlandók túllépni előítéleteiken, s az otthonszülés ügyét felelőtlen, "liberális" szülők hóbortjának gondolni.

És szomorú, hogy magukat liberálisnak valló személyek mindent megtesznek azért, hogy erkölcsi fertőbe taszítsák - a világon mindenütt, ahová csak betör a "civilizáció" - a lakosságot.

Holott, az ősi magyar szemlélet szerint nemzet és szabadság fogalma egybeforr. Pártok nélkül, kizárólag az egyetemes szeretettörvényeket szem előtt tartva.



Egyre kevesebben vagyunk. Remélem, senki nem gondolja komolyan, hogy ez véletlen csupán. A harc szentsége szellemében mélyen tisztelt ellenfeleink mindent megtesznek azért, hogy ez így legyen.

A munkanélküliség mesterséges fenntartásától az agyonhajszolt, kizsigerelt dolgozókon, a környezetszennyezésen, a fogamzásgátlás, a homoszexualitás és abortusz kizárólagos bátorításán, a tévé családrombolást sugalló műsorain, a nemzeti vagyon áruba bocsátásán át az otthonszülés, és általában a háborítatlan szülés ellehetetlenítéséig minden ezt célozza.

Itt nem bűnbakokat kell keresni, mutogatni, vagy mentegetőzni. Egyszerűen kibújni az igából, kiszállni a mókuskerékbő - mindezt persze csak békésen. De határozottan.



Magyarság volt, van és lesz, akkor is, ha most fogy.

Otthonszülés volt, van és lesz, akkor is, ha most mindent megtesznek azért, hogy a szülőanyák és az újszülöttek testébe és lelkébe tiporhassanak.

De azért ehhez... a láncainkat lassan mégiscsak le kellene rázni magunkról.

"Míg több jut egynek, másnak kevesebb
Nincs még szabadság, éget még a seb

Amíg te is csak másnál szabadabb vagy
Te sem vagy még szabad, te is csak...
Gyáva rab vagy."



Íme, Ági és társai utolsó - a bíróság döntése előtti - szavai a közhöz, s az ítélet, amelyet hagytunk megszületni:

http://www.szules.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=419:utolso-szo-jogan&catid=1:friss-hirek

"Van egy-két állapot, ahol mindenki egyforma, akármilyen a bőre színe, akármennyi pénze van és akármi a foglalkozása. Az egyik ilyen a szülés, a szülés közeli állapot. Szeretem elkísérni oda az asszonyokat és együtt lenni velük ott, legjobb szakmai tudásommal és teljes jelenlétemmel segíteni nekik, hogy ne zavarja őket semmi, hogy átérezhessék azt a bizonyos egyformaságot, egyenrangúságot, és így tudják fogadni, útnak indítani a kisbabájukat. A békésebb jövőért. A toleránsabb jövőért."

"Ebben a védett állapotban a szülő nő megjárhatta a maga útját, nem siettettük, nem zavartuk. Akkor tapasztaltam meg, amit már sejtettem, hogy az Úristen eredetileg úgy rendelte, így lépjen az ember az életbe, így szüljön az asszony, ilyen békében, ilyen szeretetben."

"Nem érzem hibásnak magam, és a lelkiismeretem tiszta mind az otthon, mind a kórházban történt esetekre gondolva, mert tudom, hogy a cél tiszta és nemes, az eszközöket és módszereket évezredek tapasztalatai igazolják. Ezt kell csinálnom, nem csalhatom meg azt aki belém plántálta ezt a csodálatos hivatást."

"Az Élet szent okokból élni akar S ha Magyarországra dob ki valakit,
annak százszorta inkább kell akarni."

http://hvg.hu/itthon/20110324_ket_ev_foghaz_letoltendo_gereb_agnes


Panni"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése