2020. október 29., csütörtök

Ki kapcsolta ki az agyam?

 A "Nem vagyok különb nálad (vagy másnál) és te (vagy más) sem különb nálam" olyan szál, amelyik legaláb azt elvarrja, hogy elkezdjen az ember beképzeltséget vagy öngyötrést gyakorolni, alkalmazni önmagán.

Mindenképpen érdemes vasalás, autószerelés, kertészkedés, pihenés vagy egyéb tevékenységek közben ezt a hosszú, viszont annál hasznosabb előadás-sorozatot meghallgatni Sonnleitner Károlytól. Ugyanis értelmesen és közérthetően elmagyarázza, hogyan tesszük tönkre magunkat a gondolkodási zavaraink közepette.
Akiknek már sorsfeltárásuk és kellő spirituális (nem new age, nem egyéb ezoterikus szemét alapú) beavatottságuk megvan, tehát a belső fülükkel képesek szűrni az információt, azok már tudják, hogy nem a gondolat az alap, hanem a képzelet és a képzeteket örökölni lehet.
Tehát, ha hozzászámoljátok , hogy a gondolatoknak is van előzményük, akkor megvilágosodtok a problémáitok berkeiben, amikor ezeket az előadásokat meghallgatjátok.
Az 5 részből álló előadássorozat hozzásegít annak a megértéséhez, hogy mitől és hogyan betegszünk meg, hogyan idézzük be magunknak a sorsrontásokat. Ha világos, már csak az marad, hogy a gyakorlatban is , tehát a kezünkkel is máshogy végezzük a dolgainkat, nem úgy, ahogy annak előtte, aminek nyomán szétestünk, szétmállt az életünk.
Ide az első rész elérhetőségét teszem fel, a többit a youtube oldalán fogjátok látni.

Akinek nincs sorsfeltárása csináltasson, hogy lássa tisztán, miből keletkeznek a gondolatai, milyen átöröklött képzet-mintázatok nyomán. Szerintem megéri.

Nagyon jó a hit, de ha nincs mellette megértés, a hit hiszékenységgé torzulhat. "Istent ( az élet rendjét) nem csak hinni, érteni is kell"- szól a mondás. Amit nem értek, azon nem tudok változtatni.
Amiről nem tehetsz , de áldozata leszel, hogyan javítsd ki mégis?

https://www.youtube.com/watch?v=-2GGDt7__BY&t=3s

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése