2022. január 26., szerda

A mandula, mint "oltó" szerv

 Elegáns, tudományoskodó, politikailag korrekt kifejezéseket és fogalmakat kezdtek el bevezetni a közbeszédbe - nem tudom megmondani mióta. Mióta tűntek el az erkölcs , a felelősség és az egyéb erények?

Tény, hogy ezek az oltatlan és oltott fogalmak se mondanak semmit, ami igaz lenne, vagyis alapot az értelmezésre nem adnak, pont úgy, ahogy az sem szokott semmi lényegeset elmondani az emberről -léttanilag, üdvileg- hogy valaki milyen foglalkozáson keresztül tartja fent önmaga életét. Pedig gyakran fordul elő, hogy arra a kérdésre, hogy ki vagy? a legelső válasz a foglalkozás. Tanár, takarítő, kőműves, stb vagyok.

Oltott vagy oltatlan emberi személy nincs, csak egészséges ember és az egészségét bebiztosítani óhajtó egészséges, vagy beteg ember.

Sajnálom, hogy Bruce Lipton epigenetikus kutató előadását nem tudom feltenni ide. Aki a Younity Hungary-ra fel van iratkozva, az megkapja a kisfilmeket magyar fordításban.

Ma például a mandulák fontosságáról , azok funkciójáról és az oltásokról beszélt. Elmondta , hogy a mandulák szerepe nem kimondottan az, hogy védjék a szervezetet és kiszűrjék a bekerülő milliónyi mikroorganizmust , köztük a baktériumokat, vírusokat, hanem hogy pontosan adagoljanak annyit belőlük, amennyit a szervezet éppen abban az időben képes feldolgozni és ezáltal az immunrendszer gyerekek esetében kifejlődik (1-3 év) és tovább optimálisan műkődik. A kisgyerekek mindent a szájukba tesznek , ezáltal találkoznak környezetükben minden organizmussal, ami körülveszi őket. Így van ez rendjén, hozzátartozik az egészséges fejlődéshez. A mandulák hozzásegítik a szervezetet a bekerülő nformációk feldolgozásához, minden gyereknek egyénre szabottan.

Nekem, kisgyermek koromban sokszor voltak nagy-nagy lázzal járó gennyes mandulagyulladásaim. Nagyon megduzzadtak a manduláim, fulladoztam, enni se tudtam. Mégis a gyerekorvosnő kiábrándította édesanyámat abbéli elképzeléséből, hogy helyes lenne kivetetni a manduláim. Azt mondta, hogy az ember egyetlen szerve sincs fölöslegesen a testében és ha kiveteti őket, ahhoz segít hozzá engem , hogy még jobban elgyengüljek. A korai halálomat se tartotta kizártnak.

Asztrológiailag , metafizikailag , akkor még kevesen, ma már egyre többen fogadják el, hogy a betegségek mögött , gyermekek esetében, édesanyjuk lelki-szellemi összezavartságuk, sorsbéli nehézségeik miatti szorongásaik, haragjuk áll és amíg azok nincsenek rendezve, a gyermekek betegségei újra előjönnek, hiába próbálkoznak orvosilag beavatkozni. Ideig-órág szüntetik a tüneteket, de csak elodázzák a bajokat későbbre és esetleg áttétekbe vagy más tagokba, szervekbe.

Nem a bőrön keresztül, injekció formájában bejuttatott anyagok képesek arra, hogy "immunizáljanak" vagy az immunrendszert akármilyenre alakítgassák, hanem a mandulák az eredeti "oltók".

Jó lenne az embereknek nem elcsúszni a fogalmakon, nem megtenni az orvostudományt istennek és nem elhinni azt, hogy a piros jelzőlámpát ,- ami a tünetek megjelenésével analóg,- eltűntetve, a probléma okai is megszünnek.
Éberséget, egészséget Mindannyiunknak! 🙏🥰




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése