2022. január 11., kedd

Fertőzni másokat lehetetlen

 Nagyon zavaró, hogy egyesek hangoztatják, mások hagyják elhinni maguknnak azt, hogy egy valaki, attól, hogy fertőzéssel él, mást is hipp-hopp megfertőz.

Bárki fertőzést hordozhat, bárki megfertőződhet. Így, feltételes módban.
Mit jelent egészségesnek lenni, miközben fertőződés bármikor lehetséges, bármikor előállhat?
Az egészség azt jelenti, hogy az összes létformával, így baktériumokkal , vírusokkal, a legapróbb élő szervezetekkel és élettelen szervezetekkel szimbiózisban élek, amióta világ a világ.
Ha az egészség azt jelenti, hogy az összes létformával egységben (szeretetben) élek, ez egyben magába foglalja azt, hogy fertőzés olyankor alakul ki, ha valamely létformával szemben ellenséges magatartást veszek fel. Magyarán úgy érzem, mintha támadva lennék. Ilyenkor fertőzhető vagyok és meg is fertőződhetek. Ha elvégzem a rendrakást, visszaáll a harmónia, egészséges leszek újból. Ha nekifogok orvosságokkal, netán oltásokkal is élni, az még mindig csak akkor segít, ha magam odaállok a gyógyulásomhoz. Enélkül nem lehet éppé válni újra. Nagy adag, vagy nem megfelelő adag orvosság akár jobban árthat, mint amennyit segít.Tudjuk, miért.
Azt, hogy én hányszor esek bele ellenségképbe, azt semmiféle teszt alapján nem lehet biztosra kimutatni, ugyanis az a belső , keletkező ellenségkép mindenki esetében eltér időben és intenzitásban egyaránt, valamint ő saját maga szüntetheti meg, senki más. A maga ritmusában és ereje szerint. Hiszen benne jön létre, nem ragassza bele senki.
A vírusok úgy vannak meghatározva orvosilag, mint információ csomagok, melyeket a gazdaszervezet bont ki. Ha ez így van és az is így van, amit az előző pontokban leírtam, akkor nincs fertőzés-átadás, hanem fertőződés van. Fertőzésnek való odaadás van. Nem lehet átadni semmit, amit maga a gazdaszervezet bont ki, ráadásul bárhonnan , bármikor összetalálkozhat az ember vírussal. Az élet nem egy leállítható folyamat, mint az autóvezetés, hogy megállunk, amíg elhalad a másik, nehogy összeütközzünk. Állandó lét és életfolyamatok vannak,. A békét kűzdelemmel tartjuk fenn. Nem a vírus ellen megyünk, hanem a félelmet kűzdjük le. Kibontjuk a vírust és felismerjük: Ja, te vagy? Ismerlek. (Képes vagyok megismerni/felismerni téged) Egy forrásból jövünk, a helyed itt van. És elengedjük. Mióta világ a világ , ennek ez a rendje. Alapból.
Amióta élet van, azóta van fertőződés.
Lassan három éve ez ügy lett és ürügy arra, hogy összezavarják az embereket és valójában és tűpontosan nem maguk a picuri életformák miatt lesz elgyengülés, hanem amiatt az alap-zavar miatt, hogy az ellenséget kívűlről jővőnek fogják fel, az ember önmagát ártatlan (!) áldozatnak fogja fel, holott pont a szervezete és az életfolyamatok ismeretével képes megkűzdeni az egészsége érdekében. Ha ezt az életismeretet összezavaró spekulációkkal sikerül szétbontani, akkor annál inkább fertőzővé válik valaki, mert saját maga engedi át magát a gyengülésnek. Ez nem pusztán a mostani vírus esetén van így, ez mindig így van, minden fertőzés esetében.
Minden betegség gyulladás alapon kezdődik, a gyulladás pedig a begyulladás, vagyis félelemből harci állásba való berendezkedés a támadásra. Ha bátorságból és tisztánlátás alapon van berendezkedés a harci állásra, olyankor helytállásra, védelemre, egészségfenntartásra van felkészülve az ember. Ilyenkor a gyulladás hamar elmúlik, a rend helyreáll. Ahogy írtam, ezt szinte lehetetlen bármiféle teszttel mérni, mert ez nagyon változó lehet. Most megmérem, holnap már mást mutat a mérő, mert közben bennem helyreállt a rend. Nem történt semmi különös, egészséges vagyok.
Egyre világosabb, hogy ami zajlik lassan 3 éve, az nem az egészségről szól, csak ürügy valamire.Hogy mire, azt is meg lehet mondani, de már így is hosszú lett és a legtöbb ember tudja magától. 🙂 Ugyanaz a biztonság van most is, ami mindig is van az életben, és lesz, ami a vírusokat, baktériumokat , gombákat és egyéb élethez tartozó organizmusokat illeti. Butaság lenne terjeszteni azt, ezután is, hogy ki lehet sterilizálni az életből olyasmit, ami az élethez tartozik. Az űrből nézve a Földet, a maga teljességében , nincs semmiféle ellenség., a mérték- kilengés tesz valamit ártalmassá. Az egyes fejekben , különböző okok miatt, felmerülhet az ellenségképzet,, de ez a “mintha” kategória és a mértéket helyretéve rendbejön, helyreáll az egészség. Nem véletlen, hogy amikor valaki beteg, elmegy az étvágya, mozgásigénye csökken. Mindez arra figyelmeztet, hogy valamiből túl sok volt, nagy volt a nyomás , a teher. A szervezet meg kell gyógyuljon, helyre kell álljon a gyulladásból, ami a megerőltetés miatt keletkezett.
Gondolkodjunk az élet törvényszerűsége alapján , abból baj nem keletkezik, csak abból, ha ettől az örök rendtől eltérünk. Minden jót és erőt Mindnyájunknak ! 🙏❤️

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése